Naar keuze een restaurant uit :

 

  • La Ferme aux Plumes

 

Foie gras in Theux!

 

In La Ferme aux Plumes verwelkomen Julie Stéphany en haar echtgenoot Alain Depaepe u voor een kennismaking met eendenproducten in alle vormen. Kom proeven van een paar van hun specialiteiten: foie gras, gerookte of gezouten eendenfilets, gekonfijte maagjes, pastei...

 

Dit hoeverestaurant met het Ferme Gourmande®-label, het eerste in de provincie Luik, biedt u in een bucolische omgeving een heerlijke tafel op de boerderij zelf.

 

De aangeboden regionale Waalse producten en bereidingen zullen uw smaakpapillen verleiden en uw zintuigen prikkelen !

 

De kwaliteit en smaak van de producten zijn er gegarandeerd van begin tot eind!


Een gezellige, hedendaagse inrichting, naar het evenbeeld van de gastheer en -vrouw, een menu dat elke maand wordt bijgewerkt met een slimme combinatie van gerechten en wijnen, en originele bereidingen op basis van regionale producten maken van deze plaats een onmisbare gastronomische topper in de regio.

 

De afgewerkte producten zijn ook op de boerderij te koop.

 

Dit TastePack® geeft recht op een aperitief met hapjes, een hoofdgerecht met een glas wijn, en naar keuze ofwel een voorgerecht met een glas wijn ofwel dessert en koffie.

 

Open op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond, en op zaterdag- en zondagmiddag.

 

 

  • La Table de Léa

 

In de streek van Petit-Rechain, in een subtiel, aangenaam, trendy kader, biedt La Table de Léa u een kwalitatieve keuken die u meevoert op culinaire ontdekkingsreis...

 

Ook de wijnkaart is bijzonder goed verzorgd.

 

Voor een intiemere sfeer kunt u kiezen voor een van de tafeltjes op de tussenverdieping.

 

In de zetels in de bar op de eerste verdieping kunt u een aangenaam moment doorbrengen met een goed glas of een sigaar, voor of na de maaltijd.


In het seizoen staan er vijftien tafels klaar op het lommerrijke terras, voor een ontspannende maaltijd in een luchtig, vreedzaam, groen kader.

 

De bediening is hartelijk en efficiënt, parkeren is eenvoudig. Aarzel dus niet om met uw geliefde, uw familie of vrienden te komen proeven van onze streekgerechten.

 

Dit TastePack® geeft recht op een aperitief en een driegangen- menu, exclusief dranken.


Alle dagen open, ook op zondag. Het restaurant is gesloten op maandagavond en op zaterdagmiddag. 

 

 

  • Chez Vincent, cuisinier de campagne

 

In Bolland, midden in het Pays de Herve, met zijn typische heuvelachtige wallenlandschap...

 

...verwelkomt Vincent u in een gerestaureerde hoeve te midden van weiden en boomgaarden.

 

Deze landelijke kok past zijn menu aan al naargelang van de oogst van zijn tuin, met bijzondere aandacht voor de selectie groenten die hij zelf zaait volgens het ritme van de seizoenen voor een optimaal resultaat, maar ook voor het pluimvee, de konijnen en schapen die hij kweekt, en de wijnen, afkomstig van biodynamische culturen.

 

Een waar stukje paradijs, tot grote vreugde van de gasten die naar hier komen voor heerlijke streekproducten en een prachtig landschap.

 

Dit TastePack® geeft recht op een aperitief en een driegangen- menu, exclusief dranken.


Alle dagen open, behalve op zondag en op maandagavond.