Naar keuze een restaurant uit

 

  • Le Belgo Belge


Op de hoek van de Vredestraat en de Sint-Bonifaasstraat, in een statig herenhuis met een indrukwekkend decor...

Le Belgo Belge is bedoeld als krachtig, levendig eerbetoon aan het lokale België.

 

In deze trendy en atypische Bistro-Brasserie kunt u, tegen redelijke prijzen, een uitstekende, deels traditionele keuken ontdekken.


Le Belgo Belge heeft een uitgebreide seizoensgebonden kaart, geïnspireerd door moderne tijden en met een lokaal sausje. U vindt er dus een mix van typisch Belgische gerechten zoals het klassieke trio van stoemp met worst, stoofvlees en Gentse waterzooi, en meer geavanceerde gerechten zoals eendenfilet met Kriek of een vispapillot ...

 

Dit TastePack® geeft recht op een driegangenmenu, exclusief dranken, voor twee personen.


Open van 11.00 tot 14.30 uur en van 19.00 tot 23.30 uur

 

 

  • Tribeca

 

In dit charmante restaurant wordt u met de glimlach onthaald.

 

Tribeca is schitterend gelegen tussen het beroemde Terkamerenbos en de prestigieuze Guldenvlieslaan, waar zich tal van chique boetieks bevinden...

 

De ruimtes in dit grote herenhuis op de Louizalaan zijn bijzonder slim ingericht: het restaurant, rechts van de koetspoort, heeft zijn barokke magie weten te bewaren, met originele zetels van toen, stijlvolle schilderijen, kroonluchters met kaarsen en een warme romantische sfeer. Achteraan vindt u een onverwachte groene oase.

 

Het volledig vernieuwde terras is bijzonder aangenaam: een centrale boom zorgt voor schaduw in deze haven van rust, die opgesplitst is in twee, voornamelijk met hout afgewerkte niveaus.

 

De nieuwe, innovatieve en ervaren chef in de keuken biedt zorgvuldig samengestelde gerechten aan waarin de traditionele smaken van de Franse keuken subtiel worden vermengd met meer exotische toetsen. Het nieuwe team in de zaal zorgt voor een onberispelijke bediening.


Op hetzelfde adres, maar met een andere stijl en een andere sfeer: de loungeruimte van de Tribeca Club, ideaal om de avond af te sluiten in een kleurrijke, feestelijke stemming! De bar is open op donderdag, vrijdag en zaterdag en er vinden vaak thematische feestjes plaats.

Dit TastePack® geeft recht op een driegangenmenu, exclusief dranken, voor twee personen. 

 

 

 

  • Passion au Sablon

 

Kom genieten van een unieke gastronomische ervaring in het buitengewone kader van een kunstgalerij, in het hart van de beroemde Zavel in Brussel...

 

In Passion au Sablon wordt elk glas wijn aangeboden met een selectie kleine gastronomische gerechten, zorgvuldig bedacht door de chef met het oog op een optimale combinatie van smaken en aroma’s.

 

Elena Fornipopolo en Niccolò Ferro schotelen u heerlijke associaties voor tussen natuurlijke, kwalitatieve, bij voorkeur biologische producten.

 

Met grote passie selecteren ze traditioneel geproduceerde ingrediënten, die de ware aard van het product naar boven brengen, producten met een geschiedenis, met karakter, bewerkt door personen die de magie van hun werk willen delen.

 

De maaltijden verlopen volgens een thema, een producttype, een streek: de Etna, de Toscaanse Maremma, de Champagne, Langue- doc ... En dat allemaal in een unieke, bijzonder intieme sfeer, letterlijk omringd door kunstwerken, aangezien het restaurant zich bevindt in een gerenommeerde Brusselse kunstgalerij, gespecialiseerd in bronzen standbeelden van internationaal geroemde artiesten.

 

Dit TastePack® geeft recht op een driegangenmenu, exclusief dranken, voor twee personen.

 

Parking Zavel op 200 m. Overdekte parking Albertina op 300 m. Sluiting: elke middag. Reserveringen minstens 48 uur op voorhand.