Naar keuze een restaurant uit

 

  • Le 2ème Elément

 

In een sober, uitgepuurd kader in de Sint-Bonifaasstraat 7 in Elsene, biedt Le 2ème Elément u een waar gastronomisch en smakelijk avontuur doorheen Thailand...


De uitgebreide, gevarieerde kaart put inspiratie uit de authen- tieke smaken van de traditionele Thaise keuken.

 

Geparfumeerd, gekarameliseerd, pikant of zoetzuur - de gerechten zijn altijd trouw aan de stijl en de geest van het oude koninkrijk van Siam.


De gestoomde, gebakken of gewokte bereidingen zijn meestal op basis van rijst, met een subtiele mengeling van groenten, vlees en vis.

 

Neem nu de loempia’s van het huis, het panang rundvlees of de scampi’s met rode curry en kokosmelk: de aangeboden gerechten vormen altijd een verbluffende, verfijnde combinatie van smaken, die bovendien licht en gezond zijn. Ook vegetariërs komen hier aan hun trekken.

 

Dit TastePack® geeft recht op een driegangenmenu, exclusief dranken.

 

Open van 12.00-14.00 uur en van 19.00-23.30 uur. Gesloten op zaterdagmiddag en zondagmiddag

 

  • Babeko

 

In de buurt van de eerste stadsomwalling van Brussel, op de plaats waar vroeger een havenkraan stond (die door dokwerkers in een “tredmolen” werd bediend)...Daar bevindt zich nu de “Babeko”.

 

Zonder af te doen aan het cachet van deze 16de-eeuwse woning, waarin de originele eiken balken (uit 1567, zoals blijkt na onderzoek van de Universiteit van Luik) nog te zien zijn, hebben de nieuwe eigenaars een uiterst moderne en tegelijk warme sfeer weten te scheppen.


Een ontspannen, hartelijk adres, voor een lunch ’s middags, een uitgebreide maaltijd ’s avonds, of misschien wel een romantische tête-à-tête in de authentieke ondergrondse gewelven ... Laat u verleiden door een heerlijk Mediterraans gerecht, of misschien kiest u wel voor een moderne creatie van de Franse keuken. Kom nieuwe smaken ontdekken die uw smaakpapillen in verrukking zullen brengen.

 

Dit TastePack® geeft recht op een driegangenmenu, exclusief dranken, voor twee personen


Open van 12 tot 15 uur en van 19 tot 23 uur Gesloten op zaterdagmiddag of op zondagmiddag Reserveringen per telefoon, fax of e-mail.

 

  • Basta Così


Benvenuti al « Basta Così ... Na een opmerkelijke opening in Luxemburg begin 2005, opent de Basta Così een tweede adres op het Kasteleinsplein in Elsene...

 

Net zoals in het Groothertogdom serveert men hier in de eerste plaats een weldoordachte, rijke Italiaanse keuken, bereid met smaak en originele producten van de allerhoogste kwaliteit.

 

Trouw aan zijn motto, biedt het restaurant een moeilijk te kloppen prijs/kwaliteitverhouding.

 

We kunnen ook niet om het originele decor heen, met het contrast tussen “stucco antico” en Brusselse baksteen, dat zowel letterlijk als figuurlijk wordt verlicht door een uitzonderlijke collectie lampen, allemaal unieke stukken die werden vervaardigd door een van de laatste ambachtelijke ateliers in Murano, onder leiding van de meester-glasblazer Najean.


U hebt het al wel begrepen: Basta Così is een unieke plaats - uniek voor u ...

 

Dit TastePack® geeft recht op een driegangenmenu, exclusief dranken, voor twee personen

 

Alle dagen open behalve op woensdagmiddag.