Naar keuze een logie uit :

 

  • Ferme de Fancheumont

 

In het midden van bossen en weiden, in een kleinveeboerderij in natuursteen, ontvangen Sylvie en Jacques Janssen u in de Ferme de Fancheumont .

 

Een mooie landelijke gîte en een gastenkamer voor twee personen.

 

De eigenaars organiseren activiteiten voor kinderen, zoals tochtjes met ezels, en afhankelijk van hun beschikbaarheid, natuurwande- lingen.

 

Geniet ook van een ontspannende wandeling in de boomgaard, of een moment van rust op het terras of in de tuin !


’s Ochtends krijgt u een verzorgd ontbijt met streekproducten voorgeschoteld.

 

Wanneer u terug naar huis vertrekt, krijgt u ook nog een mand met lokale producten cadeau.

 

De boerderij is gemakkelijk bereikbaar, en de vele voorzieningen in de buurt (winkels, bezienswaardigheden, excursies) zijn dus eenvoudig te bereiken.

 

U bent hier op amper 8 km van Spa (thermen, musea, enz.), 5 km van Theux (kasteel van Franchimont, wildpark van La Reid, zijn kerk en geklasseerde oude huizen), 7 km van de grotten van Remouchamps en het safaripark van Aywaille, de watervallen van Coo, enz


Dit NightPack® geeft recht op een overnachting met ontbijt en een mand met streekproducten.

 

 

  • Le Haras


Hoog in de vallei van de Vesder, niet ver van Verviers, naast de golfschool van Le Haras...

 

... in een bijgebouw van de boerderij van de eigenaars, omringd door velden, aan de zoom van het bos, verwelkomen de heer en mevrouw De Kerchove u het hele jaar door.

 

Deze luxueuze accommodatie (4 korenaren) in een groene, rustige omgeving biedt u al het nodige comfort: tv en dvd, sauna, terras, houtkachel, zicht op het golfterrein. (Huisdieren zijn niet toegelaten.)

 

Kom proeven van een authentieke, gezellige sfeer op dit rustige, gastvrije adres in de heuvels van Pepinster.


Dit NightPack® geeft recht op een overnachting met ontbijt.


 

  • La Posada

 

Dit bekoorlijke gebouw, in een manegecomplex aan de rand van het bos, werd onlangs volledig gerenoveerd en biedt vier gezellige kamers met terras en een schitterend uitzicht over de prachtige natuur: bossen, weiden, vijver, beek, terras, tuin, paarden .

 

Een waar landelijk paradijs.

 

Liefhebbers van paardrijden en wandelen zullen met plezier de vele bospaden in het Ardeense woud verkennen, terwijl de kleinsten een ritje kunnen maken op een pony en de dieren van de boerderij kunnen observeren: paarden, geiten, schapen, konijnen ... De paarden zijn boven- dien beschikbaar voor tochten en lessen.


De streek heeft ook tal van toeristische attracties in petto: safari- park, wildpark, grotten van Remouchamps, Plopsa Coo, Parc Chlorophyle, speeltuin, circuit van Francorchamps, Thermen van Spa ...

 

Dit NightPack® geeft recht op een overnachting met ontbijt, en een uur paardrijles.