Naar keuze een overnachting uit

 

  • La ferme de Chession


In een van de mooiste dorpjes van Wallonië, in het hart van de vallei van de Molignée, vindt u dit volledig vernieuwde gastenverblijf in natuursteen, op een veeboerderij met melkinstallaties, hoenderhof en diverse teelten...

 

Welkom in de Ferme de Chession, waar u kunt genieten van het comfort, de charme en het ontbijt met streekproducten in dit huis met karakter.

 

Vanaf deze verblijfplaats vertrekken tal van wandelingen door de regio waar u bossen en diverse teelten kunt ontdekken. Zodra de lente aankomt staan de koeien bovendien te grazen in de ons omringende weiden.


Het dorp heeft een uitgesproken landelijke sfeer, onder meer dankzij de verschillende boerderijen die er nog actief zijn.

 

Falaën is een klein dorpje in de Condroz met 600 inwoners. In het centrum staat een kasteelhoeve die tijdens het toeristische seizoen zijn deuren opent en verschillende tentoonstellingen organiseert.

 

In de kelders kunt u proeven van een “Li-Crochon”, een streekbier, en het bijbehorende gevulde brood.

 

In het oude station van Falaën vindt u railbikes waarmee u een tochtje over de sporen kunt maken tot Maredsous of Warnant.

 

In de vallei van de Molignée kunt u de ruïnes van Montaigle bezoeken, en ook sportievelingen kunnen zich hier naar hartenlust uitleven.
 

 

Dit NightPack® geeft recht op een overnachting met ontbijt, een lunchpakket, en het materiaal om te wandelen.

 

 

  • La ferme des Belles Gourmandes

 

 

Op een paar minuten van de Lesse en het natuurreservaat, in het hart van het rustige landelijke dorpje Furfooz, hebben uw gastvrouw en gastheer vier uiterst comfortabele, charmante tweepersoonskamers ingericht...

 

Elke kamer werd individueel ingericht om een unieke, warme sfeer op te wekken. Ze zijn allemaal uitgerust met een privéhal, een badkamer, toilet, televisie en minibar.

 

De aparte toegang tot de kamers zorgt ervoor dat u wanneer u maar wilt binnen en buiten kunt. Het royale ontbijt wordt geserveerd aan de grote eettafel, die met tal van streekproducten gedekt zal zijn: honing, ham, kaas ... Ook de bereidingen van het huis zullen niet ontbreken: croissants, ambachtelijk brood, confituren ...


U kunt ook terecht in de kleine keuken om op elk ogenblik van de dag een lekkere warme drank klaar te maken (koffie, chocolademelk, diverse theesoorten).

 

Als waardering voor uw bezoek zult u bij aankomst een kleine verrassing vinden in uw kamer.


Dit NightPack® geeft recht op een overnachting met ontbijt, een lunchpakket, en het materiaal om te wandelen.

 

  • L’Essecalpade

 

In het charmante dorpje Falmagne, ingeklemd tussen de Maas en de Lesse, kunt u in L’Essecalpade, een prachtig huis uit 1860, optimaal genieten van heerlijk comfort .

 

Het huis, vroeger een boerderij, heeft zijn charme van vroeger weten te bewaren, met zijn mooie natuurstenen muren en dak in leisteen.

 

De twee bewakers op het dak zullen waken over uw welzijn en heten u welkom in hun onderkomen.

 

De mooie grote kamers zullen u weten te bekoren met hun rustgevende inrichting en natuurlijke kleuren, en u zult zich hier meteen thuis voelen.

 

Aan de achterkant van het huis strekt zich een schitterende tuin uit, met loof-, naald- en fruitbomen, bloembedden en een zacht, groen grasveld. Deze afgeschermde groene ruimte werd afgewerkt met een mooi terras met houten tuinmeubelen.

 

’s Morgens kunt u zich te goed doen aan een uitgebreid continentaal ontbijt met lokaal gebak, hoeveboter, huisbereide confituur, ambachtelijke chocoladepasta, honing van het dorp ...

 

Het aperitief en de koffie worden u aangeboden door het huis.

 

Dit NightPack® geeft recht op een overnachting met ontbijt, een lunchpakket, en het materiaal om te wandelen.