Naar keuze een overnachting en maaltijd uit

 

  • La Ferme des Oiseaux

 

Een schitterende 19de-eeuwse boerderij met een uitgestrekte tuin, op de grens tussen de Condroz en Frankrijk...

 

Deze boerderij is nog actief en kweekt Belgische witblauw- en melkkoeien, alsook tal van dieren zoals geiten en schapen, die vooral de kleintjes zullen vermaken. Voor hen is er ook, 300 meter verder, een speeltuin, en vindt u in de buurt ook een zeer goed restaurant en een ijssalon.


U kunt van hieruit de Maasvallei bezoeken, het lieflijke stadje Dinant, Hastière met zijn romaanse kerk, of nog het beroemde kasteel en de rotsen in Freyr.

 

Langs de andere kant vindt u de abdij van Maredsous en zijn beroemde bier, de vallei van de Molignée met twee van de mooiste dorpjes in Wallonië, Sosoye en Falaën, waar u in de kasteelhoeve kunt proeven van een “Li Crochon”-bier en het bijbehorende broodje, of een tochtje kunt maken op de railbikes.


Kleine huisdieren zijn toegelaten op aanvraag.


Dit NightPack® geeft u recht op een overnachting met ontbijt, een driegangenmenu (exclusief dranken) voor twee personen, en een lunchpakket.

 

 

  • Le Point du Jour & Le Petit Mesnil

 

LE POINT DU JOUR

 

De heer en mevrouw Lareppe verwelkomen u hartelijk in hun woning: een oude hoeve in natuursteen in het hart van het natuurreservaat van Viroin-Hermeton, een groen gebied in de Pays des Vallées .

 

Het authentieke karakter van de woning werd bewaard. De landelijke charme en gezelligheid worden subtiel gemengd terwijl de sobere, door de jaren verweerde inrichting integraal deel lijkt uit te maken van de omgeving.

 

Er werden drie bijzonder comfortabele kamers ingericht voor het onthaal van gasten.


U begint de dag met een evenwichtig ontbijt.

 

Deze Bed & Breakfast is een mooi startpunt voor tal van activiteiten in deze regio met een uitzonderlijke natuur.

 

Rustige momenten gegarandeerd - in Le Point du Jour komt u volop in contact met de wilde, ongeschonden natuur.

 

U krijgt een picknick mee voor extra energie tijdens uw wandeling, en ook een mand met de lekkerste streekproducten uit de regio.


Dit NightPack® geeft u recht op een overnachting met ontbijt en een lunchpakket. 

  

LE PETIT MESNIL

 

In de zaal, op het terras of in de tuin, al naargelang van het seizoen ... De Franse keuken van Josiane en Jean-Pol Paquet, met heerlijke streekproducten, forellen op hun manier, ambachtelijk ijs, en tijdens het seizoen ook wild, zullen uw smaakpapillen in vervoering brengen!

 

Dit TastePack® geeft recht op een driegangenmenu, exclusief dranken, voor twee personen.

 

 

  • La Tuwaire


U bent op zoek naar de rust van de natuur, een kalm tempo, uitgestrekte bossen, ver weg van de grote toeristische centra ... U bent een liefhebber van het ecotoerisme...

 

Nicole en Michel verwelkomen u in La Tuwaire, een oude, karakter- volle hoeve in kalksteen uit de 19de eeuw, midden in een lieflijk dorpje omringd door prachtige, ongeschonden natuur.

 

’s Avonds kunt u genieten van heerlijke streekgerechtjes, bereid door de eigenaars.

 

Ook tijdens het royale ontbijt de volgende ochtend worden u lokale specialiteiten voorgeschoteld.

 

Roly, tussen de Fagne en La Calestienne, zal u, net als alle dorpen in de buurt, verrassen met zijn sobere aanblik, zijn kasteelhoeve, de mooie landschappen, de rustige bossen met beuken en eiken.


Een betoverende ervaring voor diegenen die snakken naar een beetje groen en frisse lucht.

 

Als herinnering aan uw bezoek krijgt u ook nog een fles biologische vruchtenwijn uit de streek mee naar huis.
 

 

Dit NightPack® geeft recht op een overnachting met ontbijt, een driegangenmenu (exclusief dranken) voor twee personen, en een lunchpakket.