Graphics

Context & benadering

Het grafische departement van De Rouck is gespecialiseerd in communicatie en creatie en stelt een breed gamma aan diensten en concepten ter beschikking.

Het bestaat uit professionals in grafische creaties en realisaties. De Rouck doet al het mogelijke om uw behoeften te begrijpen en eraan te beantwoorden.

Dankzij een perfecte beheersing van alle communicatiekanalen en hun mediadragers kan De Rouck optimaal werken met verschillende producten/diensten en hun doelgroepen.

Door een verhoogde kennis van de productiemarkt beschikt De Rouck over een zeer competitief aanbod, en de naleving van deadlines is een basisregel.

Het relationele aspect met de klanten is uiterst belangrijk.  Ongeacht de grootte van uw onderneming garandeert De Rouck u een permanent persoonlijk contact.  Van de briefing tot de levering, uw project is in handen van één persoon, zodat u zeker bent van tijdwinst en de volledige controle over het volledige communicatieproces.

Onze realisaties

Hieronder een paar van onze grafische realisaties .

Contact

Voor meer informatie over De Rouck Graphics, gelieve contact op te nemen met Zoran Ivanovic (z.ivanovic@derouckgeocart.com

).